IKKI QATLAMLI G‘OVAKLI NAQSHLI TRIKOTAJ TO‘QIMALARINING TEXNOLOGIK KO‘RSATGICHLARI - O‘ralov , Lazizbek Sayibnazar o‘g‘li; Xoliqov, Qurbonali Madaminovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ikki qatlamli g‘ovakli naqshli trikotaj to‘qimalarining texnologik ko‘rsatgichlarini aniqlash maqsadida Mayer&Cie ikki aylana ignadonli trikotaj-to‘quv mashinasi yordamida 5 ta namuna to‘qib olindi va ularning texnologik ko‘rsatgichlar solishtirish usuli orqali o‘rganildi hamda eng yaxshi ko‘rsatgichli namuna ishlab chiqarishga tavsiya etildi.