MANTIQIY ALGEBRAIK FUNKSIYALARNI NI MULTISIM DASTURIY MUHITI YORDAMIDA LOYIHALASH - Xolmonov , Shodiyor (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola, mantiqiy algebraik funksiyalarni NI multisim dasturiy ta’minoti yordamida loyihalash haqida.