TA’LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLAR VA UNDA INSONPARVARLIK TAMOYILI - Ahmadxojayev, M.Z. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonning asosi hisoblangan talim tizmi, unda yurtboshimiz olib borayotgan siyosiy o‘zgarishlar va bu jarayonda malakali kadr tayyorlash va xalqaro standardlarga mos raqobatbardosh iteligent resrusga ega bo‘lish maqsadlari ochib beriladi.