ABDURAUF FITRATNING “YURT QAYG‘USI” TURKUMIDAGI SHE’RLARIDA TURKISTON VA OVRUPA QIYOSI - Jovliyev , Azamat Shamamatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Abdurauf Fitratning “Yurt qayg‘usi” turkumidagi mansuralri orqali Turkison ahlining ozodlik uchun undovlari hamda Sharq va Yevropa muqoyasasi keyin yoritib berilgan.