BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - Odilova, Feruza Odilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining sinfdan tashqari mashg‘ulotlar jarayonida tеxnologiyaga qiziqishini shakllantirish mеtodlari haqida qisqacha fikr yuritadi.