TRIKOTAJ MATOLARINING OLINISHI, TUZILISHI VA XUSUSIYATLARI - Xidirova , Durdona Olim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Trikotajning asosiy xossalari uning tuzilishiga, xalqalarining shakli va o‘lchamiga, ipning yo‘g‘on va ingichkaligiga, qalinligi va pishiqligiga bog‘liq. Ushbu maqola trikotaj matolarining olinishi, tuzilishi va xususiyatlari haqida.