PARFIYA DAVLATINING DINI XORIJIY TADQIQOTLAR NIGOHIDA - Rahimjonov , Fayozbek Mirkomil oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Parfiya davlatining dini, boshqa dinlarning amal qilinishi jarayonlari, oʻzaro birikuv xolatlari, diniy bagʻrikenglik xolatlarining kuzatilishi, diniy munosabatlar va parfiyonlarning dinga boʻlgan munosabati kabi masalalar xorijiy tadqiqotchilar nigohida tahlil qilinadi.