XITOYDA SHIMOLIY VEY SULOLASI ASOSCHILARINING KELIB CHIQISH TARIXI HAQIDA QISAQACHA - Rahimjonov, Fayozbek Mirkomil oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Shimoliy Xitoy hududida Vey sulolasining tashkil topishi, siyosiy hokimyatining asosini mustaxkamlashga qaratilgan legimitatsion jarayonlar, syanbeyi qabilalarining xanlar bilan aralashuvi kabi masalalar xorijiy adabiyotlar talqinida oʻquvchilar uchun taqdim etiladi.