OʻZBEKLAR ISHINING BOSHLANISHI - Rahimjonov , Fayozbek Mirkomil oʻgʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Paxta ishining yuzaga kelishi sabablari va uning oqibatlarini o‘rganish. Paxta ishi jarayonining borishi. Paxta ishining yashirin sabablarini ochiqlash kabi masalalar xorijiy tadqiqotlar tahlilida taqdim qilinadi.