AMIR TEMURNING SAMARQANDDAGI BOG‘ LARI - Islomxon , Jahongirov Faxriddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, asosan, Amir Temur tomonidan Samarqand va uning tevarak-atrofida barpo etilgan bog‘lar to‘g‘risida ma’lumot beriladi. Muallif quyida so‘z boradigan bog‘lar haqida o‘sha davr tarixchilarining asarlaridagi ma’lumotlarga tayanib ayrim fikrlarini bayon etadi.