KORROZIYAGA BARDOSHLILIKNI OSHIRISH UСHUN AVTOMOBIL DETALLARI SIRTLARINI PUXTALASH USULLARI - To‘rayev , Shahzod Muyiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ishda tajavuzkor korrozion muhtlarda ishlaydigan avtomobillarning konstruksion po‘latlardan tayyorlangan javobgar detallarining korroziyaga bardoshligini ularning sirtlarini maqbul diffuzion boyitish usullarini qo‘llash biln erishish imkoniyatlari keltirilgan.