MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING IJTIMOIYLASHUVIDA OILANING O‘RNI - Turdiyeva, Mohira Juraqulovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijyimoiylashuvida oila hamda oilaviy munosabatlarning ahamiyati haqidagi mulohazalar bilan birgalikda oilaviy munosabatlarning barqaror bo‘lishida ijtimoiy-iqtisodiy holatning shakllanishi va oilada tarbiya muammolari bo‘yicha fikrlar bildirilgan.