YOSH GANDBOLCHILARNING MUSOBAQA DAVRI TEXNIK TAKTIK TAYYORGARLIGINI NAZORAT QILISH - Xalillayev, O‘ktam Sobirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yosh gandbolchilarni musobaqa davrida texnik taktik tayyorgarliklarini nazorat qilib borish hamda takomillashtirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.