GANDBOLCHILARNI JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHDA YORDAMCHI JISMONIY TAYYORGARLIKNING AHAMIYAT - Ergashaliyev , Dostonbek No‘monjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur tezisda gandbol sport to‘garagi qatnashchilari jismoniy tayyorgarligini rivojlantirishda yordamchi jismoniy tayyorgarlikning roli hamda ushbu tayyorgarlik turi orqali qanday vazifalar hal erilishi haqida ma’lumot va amayil tavsiyalar bayon etilgan.