QISHLOQ XO‘JALIGIDA BOZOR HOLATINI SEGMENTLASH VA MARKETING TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH ISTIQBOLLARI - Tillayeva, Muhayyo Abdumutalibjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini yetishtiruvchi, qayta ishlovchi va sotuvchi sub’ektlar o‘rtasidagi munosabatlarning huquqiy asosini mustahkamlash borasida muayyan ishlar amalga oshirilishi barobarida soha istiqbolini ta’minlashda bozor holatini chuqur tahlil qilish va segmentlarga ajratish dolzarb masala hisoblanadi. Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi mahsulotlari bozorini segmentlash va marketing tadqiqotlarini amaliyotda ifodalashga bag‘ishlangan takliflar ishlab chiqilgan.