PEDAGOGIK JARAYONLAR. OILA VA MAKTAB O‘RTASIDAGI HAMKORLIK - Parpiyeva , Maxliyo Inamjanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola oila va maktab o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning hayotida ikki muhim sohasi o‘zganish va rivojlanish bosqichlari maktab va oila hamkorligi asosida Jamiyat rivojlanishining hozirgi bosqichlari haqida so‘z boradi.