ADABIYOTNI O‘ZGA FANLAR BILAN BOG‘LIQLIKDA O‘QITISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ortiqova , Gulshoda (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada adabiyot darslarida fanlararo aloqaning turlari, ularning ahamiyati va xususiyatlari haqida so‘z borgan. Misollar va namunalar bilan asoslashga harakat qilingan.