BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MATEMATIKA FANIDAN SINFDAN TASHQARI ISHLARNING AHAMIYATI - Bozorboyeva, Dilnoza Sherzodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktablari boshlangʻich sinf oʻquvchilarining matematika darslarida sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish usullari hamda bu usullarning o‘quvchilar ta’lim olish jarayonidagi ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Shunga ko‘ra ushbu maqola pedagog olimlar, o‘qituvchilar, dastur va darslik mualliflari uchun dasturulamal bo‘lib xizmat qiladi.