BUXORO VILOYATI TABIATINING GEOGRAFIK XUSUSIYATLARI VA ULARNING GEOEKOLOGIK HOLATINING SABAB VA OQIBATLARI - Qalandarova, Dilobar Davronovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro viloyati tabiatiatining o‘ziga xos xususiyatlari, ular bilan bog‘liq holda yuzaga kelayotgan geokologik muammolar va ularni bartaraf qilish yo‘llari haqida mulohaza yuritilgan.