ELLIPS VA UNING URINMASIGA DOIR TEOREMALAR - Noriyeva, Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tekislikda ikkinchi tartibli chiziqlardan biri ellips va uning urinmasiga doir isbot etilishi talab etilgan masalalar ko‘rilgan bo‘lib, maqoladan analitik geometriya fani o‘qitiladigan ta’lim yo‘nalishi talabalari, professor-o‘qituvchilar hamda qiziquvchi yoshlar foydalanishi mumkin.