TASVIRIY SAN’ATNING O‘QUVCHI YOSHLARNI AQLIY RIVOJLANISHIDAGI BEQIYOS O‘RNI. RANGLARNI FOYDALARI - Temirova , Ro‘zigul Muxtorovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola maktab yoshidagi o‘quvchilarning tasviriy san’at faninning aqliy rivojiga ta’siri. Ranglarni ajratish va ularning foydalari hamda maktab va maktabdan tashqari tasviriy san’at fanini o‘qitilish metodlariga bag‘ishlangan.