XALQ BAXSHISI ERGASH JUMANBULBUL O‘G‘LI HAYOTI VA IJODI HAQIDA - Erkinova , Musharraf Abduhakim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqining yetuk namoyondalaridan biri, baxshichilik san’atining yirik vakili Ergash Jumanbulbul o‘g‘li ijodiga bir nazar solgan holda ba’zi fikrlar umumlashtirildi. Shoirning ijodi va mashaqqatli hayot yo‘li haqida qisqa fikrlar keltiridi.