SMART TA’LIMINING TA’LIM JARAYONIDAGI OʻRNI XUSUSIDA - Hamidov , Xoldarali (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Smart ta’limning o‘ziga xos xususiyatlardan bir bu ta’lim oluvchi xar qanday insoning qayerda bo‘lishdan va moliyaviy ahvoli qat’iy nazar, barcha insonlarga katta qulaylik berishi, hamma hohlagan joyda ta’lim olish imkonini berishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.