UMUMIY O‘RTA TA’LIMDA “SAB’AYI SAYYOR”ASARINI O‘RGANISH - Rustamov , Qalandar Ravshan o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim bosqichida o‘quvchilarga “Sab’ayi sayyor” asarini o‘qitishning ta’limiy-tarbiyaviy ahamiyati, o‘qitish metodlari haqida ma’lumotlar berilgan.