MОNОTIP TEXNIKАSI YORDAMIDA MАKTАBGАCHА YОSHDАGI BОLАLАRDА IJОDIY QOBILIYATLARNI RIVОJLАNTIRISHNING AHAMIYATI - Inadullayeva, Sevara Qahramonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Monotip texnikasi orqali maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish va ulardagi psixologik o‘zgarishlar natijalari yoritib berilgan.