SANOAT KORXONALARIDA QUYOSH PANELLARI ORQALI ELEKTR ENERGIYANI TEJASH - Xolmonov , Shodiyor; Toirov , Muhammadxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Energiyani tejash energetika tizimida juda katta ahamiyatga ega. Bu maqolada energiyani tejash dolzarbligini ifodalagan holda, quyosh panellari orqali sanoat korxonasida elektr energiyani tejash masalasi ko‘rib chiqilgan. Hamda bu jarayonlarni qonuniy asoslagan holda quyosh panellari bilan tanishilgan.