PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR QO‘LLASH ASOSIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Abduxakimova , Xusnidaxon Abdullayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim tizimida pedagogning darsdan tashqari qo‘shimcha ravishda o‘tadigan mashg‘ulotlari o‘qitishning amaliy qismi bo‘lib, uning asosiy maqsadi talabalarda mutaxassislik fanlari haqida bilim, ko‘nikma va malakalar hosil qilish, ularni shu fanlarga doir bilimlarini chuqurlashtirishga, mustahkamlashga qaratilgan.