YANGI MAHSULOT VA XIZMATLARNI YARATISHDA IT NING O‘RNI - To‘xtasinov , Adxamjon Ilxomjon o‘g‘li; Qodirov , Rahimjon Rasuljon o‘g‘li; Sodiqov , Valijon Salim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Zamonning zayli tufayli tez rivojlanayotgan iqtisodiyot sharoitida korxonalar doimiy ravishda o‘z mahsulotlari va xizmatlarini yaxshilash va mijozlarning tobora ortib borayotgan talablarini qondirish uchun raqobatda. IT korxonalar uchun jarayonlarni soddalashtirish va iste’molchilar ehtiyojlarini qondiradigan yangi mahsulot va xizmatlarni yaratish uchun innovatsion yechimlar izlanilgan.