ТЕМУРИЙЛАР ТАРИХИ ДАВЛАТ МУЗЕЙИДАГИ ИННОВАЦИОН ЭКСПОЗИОН МУҲИТНИНГ ЎРГАНИЛИШИ - Норбобоева , Нафосат Фозил қизи; Махмудов, Нозимжон Валижон ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Темурийлар тарихи давлат музейидаги инновацион экспозион муҳитининг ривожланиш омиллари ўрганилган. Шунингдек, музей фаолиятида ташкил этилган турли хорижий ва махаллий кўргазмалар муҳити ҳам ёритиб берилган.