БАДИИЙ ТАЪЛИМНИ ЎРГАТИШДА ҚОБИЛИЯТНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Қосимов , Хайрулла Собирович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада бадиий таълим соҳасида мутахассисларни тайёрлаш, шунингдек ижодий кўникмалар, моҳир рангтасвир усталарини тайёрлашда мутахассислик фанларнини ўзлаштиришг даражаси, фикрларимизда айтиб ўтилганидек бадиий таълимни инновацион ривожлантиришда мутахассисларни амалий машғулотларни педагогик янгиликлар билан ижод қилиш жараёнлари ҳақида фикр юритилади.