SPORTCHILARNI MUSOBAQAGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH - Luqmonov, Subhonjon Shavqiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada musobaqaga sportchilarni tayyorlash uchun psixologik tayyorgarlikning ahamiyati va uni natijaga ta’siri yoritib berilgan.