UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MUHAMMADRIZO OGAHIY HAYOTI VA IJODINI O‘QITISHNING MAVJUD HOLATI - Fayzullayeva, Maftuna Odil qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida Muhammadrizo Ogahiy hayoti va ijodini o‘qitishning dastur va darsliklardagi mavjud holati haqida ma’lumotlar berilgan va amaldagi darsliklarning o‘qitish metodikasiga munosabat bildirilgan.