БЮРГЕРС ТИПИДАГИ ИККИ ТЕЗЛИКЛИ ГЕДРОДИНАМИК ТЕНГЛАМА - Maxmasoatov, Muhiddin G‘ayrat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу тезисда турли хил суюқликлар ва газлар динамикасига оид Бюргерс типидаги икки тезликли гедродинамик тенглама ва унинг ечимлари ўрганилган. Тенгламанинг ечимлари ва графиги ҳосил қилинди.