BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISHNING INNOVATSION YECHIMLARI - Matxoshimova , Mukarramxon Rayimjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada muallif tomonidan boshlang‘ich sinflarda mustaqil ta’limni tashkil etish, o‘quvchilarni mustaqil ishlashi, unga tayyorlash, o‘qituvchi tomonidan materiallarni muammoli tarzda bayon etish, kichik yoshdagi maktab o‘quvchilarida mustaqil ta’limni uyg‘un holda rivojlantirish haqida so‘z yuritiladi.