DOSTONCHILIK SA’NATI HAQIDA UMUMNAZARIY MA’LUMOT - Mahmudov, Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
ushbu maqolada dostonchilik sa’nati haqida umumnazariy ma’lumot hamda xalq dostonlari ijrosi yuzasidan so‘z boradi.