AN’ANAVIY QO‘SHIQCHILIK SAN’ATINING TARIXIY ILDIZLARI VA UNING PAYDO BO‘LISH TARIXI - Mahmudov, Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada an’anaviy qo‘shiqchilik san’atining tarixiy ildizlari va uning paydo bo‘lish tarixi hamda milliy va maqom asarlarining ijro etilishi haqida so‘z boradi.