BADIIY BARKAMOLIKKA OLIB BORUVCHI O‘ZBEK MILLIY DOSTONLARI - Mahmudov, Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada badiiy barkamolikka olib boruvchi o‘zbek milliy dostonlari hamda baxshichilik ashulalari, milliy maqom qo‘shiqlarimiz, o‘zbek milliy musiqa asboblarimiz haqida so‘z boradi.