O‘ZBEKISTONDA YALPI ICHKI MAHSULOT HAJMINI OSHIRISHNING TAKOMILLLASHTIRISH TURLARI - Mahmudov , Diyorbek Olimboy o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada asosan O‘zbekistonda yalpi ichki mahsulot hajmini oshirish bozorlarda yalpi ichki mahsulot hajmini yana ko‘paytirib jahon bozorlar qatorida o‘z o‘rinini topish uchun harakat qilishimiz kerak. Yalpi ichhki mahsulotning yillik sarhisobini hisoblab yillik o‘sish darajasini oshirish yo‘lga qoýilganligi haqida aytib o‘tiladi.