O‘ZBEKISTON – JANUBIY KOREYA: TA’LIM SOHASIDAGI HAMKORLIKNING YANGI ISTIQBOLLARI - Muhriddin , Turahonovich Alohanov (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining Janubiy Koreya bilan ta’lim sohasidagi xalqaro hamkorligining rivojlanish bosqichlari, hamkorlik o‘rnatilgan mamlakat, hamkorlik natijalari va kelajak rejalarining tahlil qilib beriladi. Shuningdek, O‘zbekistonda mustaqillik yillarida ta’lim sohasida amalga oshirilgan islohotlar tahlil qilinadi.