AMALIY MASHG‘ULOTLARDA ZARRALAR FIZIKASI BO‘LIMINI O‘ZLASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Hasanov, Olimjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola Zarralar fizikasi bo‘limi amaliy mashg‘ulotlari samaradorligini oshirish muammolariga bag‘ishlangan. Bu bo‘limning keyingi taraqqiyoti natijasida yangi mavzular hamda ularga mos amaliy mashg‘ulotlar mazmuni ishlab chiqilgan. Hamda amaliy mashg‘ulotlarda nazariy bilimlarni mustahkamlash yo‘llari bayon qilingan.