“MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH MARKAZLARINI TASHKIL ETISH” - Imomov , Musurmon Pirnazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotida integrativ yondashuv asosida rivojlantirish markazlarini tashkil etish maqsad vazifalari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuning bilan birga, ta’limni integratsiyalashning asosiy maqsadi ma’lumotlar berilgan .