MEHNATGA HAQ TO‘LASHDA TO‘G‘RIDAN TO‘G‘RI DEPOZITNING AFZALLIKLARI - Mansurov, Oybek Olim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
To‘g‘ridan-to‘g‘ri depozit - bu operatsiyalarni bajarishning to‘liq avtomatlashtirilgan usuli. To‘g‘ridan-to‘g‘ri depozitni qabul qilganda, to‘lovchi avtomatik ravishda oluvchining hisob raqamiga o‘tkaziladigan elektron to‘lovni chiqaradi. Pul o‘tkazish uchun jismoniy tekshiruv yoki tomonlarning bankka tashrif buyurishi shart emas.