ISH HAQINING SHAKLLARI VA TIZIMLARI - Mansurov , Oybek Olim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola asosan, ish haqi, uning shakllari va tizimlari va shuningdek, uning mohiyatini ochib berishga bag‘ishlangan. Hozirgi kunda O‘zbekiston Respublikasida demokratik jarayonlar va ijtimoiy taraqqiyot davom etayotgan bir paytda mehnatga haq to‘lash masalalarining bu jarayonlarda ishtiroki yanada ildamlashda davom etmoqda. Ushbu maqola ham bu jarayonlar tahlili va mazmuniga asoslangan.