ЎРМОН ХЎЖАЛИГИ ЕРЛАРИДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШНИНГ ТАШКИЛИЙ-ИҚТИСОДИЙ АСОСЛАРИ - Бердиева , Сарвиноз Абдималиковна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ўрмоннинг ўзига хос тури сифатида иқтисодий фойдаланиш қиймати, шунингдек ресурсларнинг тўпланиши ва назарий асослари акс эттирилган.