MEHNAT HUQUQIDAGI MUDDATLARNING TURLARI: MODDIY VA NOMODDIY MUDDATLAR - Samadov, Rizamat Shuhrat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mehnat qonunchiligidagi muddatlar, jumladan mehnat shartnomasi muddatlari, ish vaqti va ish vaqti rejimi, ta’til kunlari, mehnat shartnomasini bekor qilishda qo‘llaniladigan muddatlar xususida mulohazalar yuritilgan bo‘lib, muddatlarning turlari xususida fikr yuritilgan. Shuningdek, tahlil etish jarayonida mamlakatimiz qonunchiligi bilan qiyoslangan hamda kamchiliklar tahlil etilgan bo‘lib keltirilgan muammolarga yetarli darajada takliflar berib o‘tilgan.