A.ÓTENIYAZOVA SHÍǴARMALARÍNDAǴÍ SOMATIZM FRAZEMALARDÍŃ SEMANTIKALÍQ ÓZGESHELIKLERI HAQQÍNDA - Ótepbergenova, Azada (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada Altıngúl Óteniyazovanıń lirikalıq qosıqlarında qollanılǵan somatizm frazemalardıń ózgeshelikleri tuwralı sóz etiledi.