ISUZU AVTOBUSLARINING YURISH QISMI ISHONCHLILIGINI TADQIQ ETISH - Axunov , J.A.; Tojiboyev, Sh.I. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda Respublikamizda va chet ellarda ishlab chiqarilgan avtobuslar yo‘lovchilarni tashishda xizmat ko‘rsatmoqda. Ushbu avtobuslarning agregat va tizimlarini ekspluatatsion ishonchliligini boshqarishga katta eьtibor berilmoqda. SHu sababli Toshkent shahrida yo‘lovchilarga xizmat ko‘rsatayotgan ISUZU avtobuslarining yurish qismida kelib chiqayotgan turli buzulishlari tufayli avtobuslarlarning turib qolish holatlari uchramoqda.