ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИНИНГ ТАКОМИЛЛАШУВИ БОСҚИЧЛАРИДА ЁШ МУТАХАССИСЛАРНИНГ МОСЛАШУВИ МАСАЛАСИ - Юлдашев, Анвар Эргашевич; Бекмуродов , Навруз Эргашевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
mazkur maqolada yosh mutaxassislarning davlat fuqarolik xizmatida moslashuvi masalalari tahlil qilingan. Adolatli jamiyat asoslarini yaratish, hokimiyatni boshqarish va uning funksiyalarini bo‘lib amalga oshirishga qaratilgan dastlabki g‘oyalar, yoshlarni davlat fuqarolik xizmatiga jalb qilish, davlat hokimiyati va boshqaruvini demokratlashtirishda yoshlarning o‘rni kabi masalalar o‘rganilgan.