URUSH HODISASINING IJTIMOIY OQIBATLARI TAHLILI - Maxmudov, Bekzod Xojixonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Yaqin Sharq mamlakatlarida tez-tez yuzaga kelayotgan urushlar, ularning mohiyati, kelib chiqish sabablari hamda ijtimoiy oqibatlari muhokama etiladi.