TURK TILIDA SOʻZ YASALISHINING QIYOSIY TAHLILIGA OID - Xodiyeva, Iroda Nizomiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Quyida turk tilidagi feʼl yasalishiga olingan, asli nisbat shakllari soʻz yasalishi uchun asos boʻla olmasliklari xususida ma’lumot beriladi.